top of page
_MG_2177-2.jpg
Om
Om Benedikte
Hamre

I 2020 tok jeg Coach Practioner kurset gjennom Ålreit Institutt i Bergen. I desember 2021 ble jeg ferdig med tre år på EQ Institutt og fikk da tittelen Relasjonsterapeut / EQ-terapeut. ​ Jeg har stor tro på å jobbe én til én med terapi som åpner varsomt dypere lag i oss. For så å komme inn til kjernen av hvem vi er og lære vår historie gjennom kropp og sinn.  Under deler av perioden jeg har vært tilknyttet EQ Institutt mottok jeg selv terapi, slik som alle studenter må for å forhindre at vår livsbagasje ikke skal komme i veien for de vi gir terapier. Jeg er tilhenger av også å jobbe i grupper når vi har det vanskelig og kjenne på støtten og styrken i et  felleskap som kanskje mange av oss i utgangspunktet har en frykt for. Videre har jeg 30 års erfaring med å jobbe med mennesker både som kollega og leder. Har to barn på 15 og 20 år. Vært gift i 15 år og var sammen i 20 og startet etter skilsmissen for 10 år siden, arbeidet med å finne ut av hvem jeg var, hva som var viktig for meg og på hvilken måte jeg ønsket å være i livet på. I tillegg har jeg ti års erfaring fra treningsbransjen som treningsinstruktør og gruppetrener og vet hvor viktig trening er for psykisk og fysisk helse.

Det mentale- treningsstudio

Da vi blir bombardert med 60 til 70 000 tanker per døgn, og 70 - 80% er av negativ art, er vårt tankesett viktig. Det vi sier til oss selv forteller vi også kroppen. ​ Våre tanker kan vise seg i hvordan vi går, står og tilslutt hvordan vi har det fysisk. ​ Vi trener styrke for å få muskulatur, bli sterkere og kanskje for å se bra ut. Like viktig er det å trene vår mentale helse. ​ Mental trening er viktig for alle, selv om vi gjerne forbinder det med toppidrettsutøvere. Det vi sier til oss selv forplanter seg i hele kroppen og bidrar til hvordan dagen og humøret blir. Du kan velge hvordan du vil være i livet og hvordan du vil motta det som kommer til deg. Være bevisst, sortere og trene. Du trenger ikke ha det akkurat som du har det nå, bestandig.

Prosessen- det indre arbeidet

Prosessen kan beskrives på følgende måte: Berøre - Å la seg intuitivt berøre av egen erfaringsbasert kunnskap.  Bevisstgjøre - Å hente den intuitive kunnskapen inn i sin egen mentale forståelse.  Bearbeide - Å bli kjent med hva følelse og forstand prøver å uttrykke. ​ Bevege - Å sette igang en prosess som gir ny erfaringsbasert kunnskap.  ​ Det man er klar for å bearbeide kommer opp. Det som kommer opp er man klar for å ta tak i. I prosessen jobber vi for å løse opp tyngende livsbagasje og gi plass til mer kreativitet, glede og livslyst.

Fitness

Treningsterapi
Nyhet

IMG_20231202_103700.jpg

Tjenester og Kurs
Hva sier folk?
Reviews

Med Benedikte føler jeg meg trygg nok til å snakke om de vanskelige tingene i livet mitt. Hun har god evne til å lytte og møter meg med mye omtanke.

 

Jeg føler meg heldig som kan møte Benedikte fysisk eller vare i kontakt på telefon en gang i uken.

 

Jeg merker det hjelper meg til blant annet å se meg selv tydeligere, ta vare på meg selv bedre og skape distanse til det som tapper meg for energi.

Kvinne 44 år

'Etter 10 timer sammen med Benedikte har jeg allerede merket stor bedring i måten jeg tenker om meg selv på og hvordan jeg kan stå tryggere i meg selv, da spesielt i jobbsituasjoner.

 

Benedikte er en reflektert, imøtekommende og trygg person å snakke med og hun får satt i gang tankeprosesser og refleksjoner som har påvirket hverdagen min i en veldig positiv retning.

 

Jeg satt alltid igjen med mye positiv energi etter hvert møte og det jeg har lært disse månedene er noe jeg aldri skulle vært foruten. Jeg sitter igjen med en mye bedre selvfølelse og jeg skulle bare ønske jeg hadde hatt disse timene med Benedikte mye tidligere!'

Kvinne 35 år

Kontakt
Ta kontakt

Enten det er spørsmål knyttet til kurs, samtaleterapi, coaching eller bare innspill, setter jeg stor pris på at du tar kontakt.

Portrait_Green.jpg

Takk for at du tok kontakt med meg! Jeg vil svare deg så snart jeg kan.

bottom of page